menu
close

appartementen +5*

Afbeelding

TE KOOP: PRINS WILLEM III-PLEIN 14 (BNR. 7) 

De Admiraal wordt prachtig. Het appartementengebouw oogt straks statig. Door het gebouw krijgen het Prins Willem III-plein en directe omgeving absoluut meer grandeur. Gelegen aan de duinrand vormt het gebouw een prachtige combinatie met de duinen en zijn naaste omgeving door zijn zachtgele strandkleur. Het gebouw heeft 3 etages met een eigen parkeerplaats voor de bewoners. Heel bijzonder: geen enkele woning is van binnen hetzelfde. De appartementen zijn stuk voor stuk uniek. Ze verschillen allemaal in indeling en grootte, variërend van circa 60 m2 tot circa 150 m2. Sommige appartementen hebben een balkon, anderen een terras. Afhankelijk van uw woon- en/of leefruimte, is er voor iedereen een prachtig duinappartement. Voor alleenstaanden, stellen met en zonder kinderen. Voor permanente bewoning of als vakantiehuis. De Admiraal biedt 5 sterren wonen voor échte liefhebbers!

Op nog geen 100 meter afstand van de strandopgang naar het strand en de zee in dit nieuw te bouwen appartementencomplex “De Admiraal” gelegen: 

Zeer luxe 3-kamer appartement: Prins Willem III-Plein 14 (bnr. 7) van circa 139 m2 GBO, voorzien van vloerverwarming met balkon van circa 15 m2 op de 1e etage met inpandige parkeerplaats. 

Indeling: Entree/hal, toilet betegeld met vloertegels 33x33 cm en wandtegels 33x25 cm tot aan het plafond, zeer royale woonkamer van circa 55 m2, zeer ruime eetkeuken van ruim 38 m2 (Inclusief keukenopstelling t.w.v. € 6.600,- incl. b.t.w.), 2 slaapkamers van 12 en 9 m2, luxe badkamer voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche, wandcloset en designradiator en betegeld met vloertegels van 33x33 cm en wandtegels 33x25 cm tot aan het plafond; 

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.